Gjenopprette den hemmelige koden

Hvis du glemmer den hemmelige koden, kan du gjenopprette den på enheten eller fra My Kaspersky-nettstedet.

Hvis enheten ikke har tilgang til Internett, kan du bare gjenopprette den hemmelige koden på My Kaspersky.

Slik gjenoppretter du den hemmelige koden på enheten:

Dette alternativet for å gjenopprette den hemmelige koden er bare tilgjengelig hvis enheten din ikke er låst av en systemlås.

1. Når du blir bedt om å oppgi den hemmelige koden, trykk på Jeg har glemt koden.
  2. Skriv inn passordet for My Kaspersky-kontoen.
  3. Trykk på Tilbakestill hemmelig kode.
  4. Skriv inn den nye hemmelige koden.
  5. Bekreft den nye hemmelige koden.

Den nye hemmelige koden brukes.

Slik gjenoppretter du den hemmelige koden på My Kaspersky-nettstedet:

1. Åpne My Kaspersky på en vilkårlig enhet.
  2. Logg på My Kaspersky med kontoen du brukte da du konfigurerte funksjonen.
  3. Gå til delen Enheter.

Klikk på panelet til mobilenheten du vil styre eksternt.

4. Gå til fanen Hentekode og klikk på Hent kode.

Gjenopprettingskoden vises på nettstedet.

5. Skriv inn gjenopprettingskoden i Kaspersky-appen på enheten.
  6. Trykk på Tilbakestill hemmelig kode.
  7. Skriv inn den nye hemmelige koden.
  8. Bekreft den nye hemmelige koden.

Den nye hemmelige koden brukes.

Toppen av siden